Grand Hotel Minerva Firenze

Grand Hotel Minerva Firenze

Szobák és Szolgáltatások

Szobák: A szálloda elegáns és kényelmes szobákat kínál, modern berendezéssel és kifinomult stílussal.

Poggio Terrace: A szálloda tetőteraszán található étterem és bár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra.

Medence: A Grand Hotel Minerva rendelkezik egy fedett medencével, ahol a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a napsütést.

Lobby Lounge: Egy kényelmes terület a pihenésre, ahol a vendégek kávézhatnak vagy koktélozhatnak.

Wellness és Fitness: A szálloda wellness területet és fitneszközpontot is kínál a vendégek számára.

Étkezés: A Grand Hotel Minerva rendelkezik saját éttermével, ahol a vendégek kiváló minőségű olasz ételeket és italokat élvezhetnek. Emellett a Poggio Terrace egy kiváló hely a városi panoráma megcsodálásához és egy finom vacsorához.
Kényelem és Szolgáltatások:

Családbarát Szolgáltatások: A szálloda különféle szolgáltatásokat kínál a családok számára, hogy a gyermekek is kellemesen érezzék magukat.

Konferencia és Rendezvényhelyszínek: A hotel több termet is kínál konferenciákhoz, üzleti eseményekhez vagy különféle rendezvényekhez.

Történelmi Háttér: A Grand Hotel Minerva Firenze történelmi jelentőségű épületben található, amely régi idők óta a város része. A szálloda modern kényelemmel és szolgáltatásokkal ötvözi a történelmi környezetet.

A Grand Hotel Minerva Firenze egy kifinomult és elegáns választás lehet azoknak, akik Firenzében egy stílusos és kényelmes szálláshelyet keresnek. Az elhelyezkedése és a kínált szolgáltatások lehetővé teszik a vendégek számára, hogy teljes mértékben élvezzék Firenze szépségeit és kulturális értékeit.