Arezzo

Arezzo látnivalók

Arezzo egy látványos fekvésű középkori város Kelet-Toszkánában, a világ egyik arany fővárosaként is emlegetik. Bájos történelmi városközpontja, a reneszánsz kori freskó ciklusa, és az arany ékszerek messze földön ismertté tették.…

Tovább

Siena

A Toszkána szívében található Siena, Olaszország egyik legimpozánsabb középkori városa, történelmi központja az UNESCO Világörökség része. Legismertebb látnivalói a katedrális, és a kagyló alakú Piazza del Campo. (tovább…)

Tovább

Lucca

luccca látnivalók

Lucca Toszkána egyik fallal körülvett városa, ideális egynapos kirándulásra. Lucca látnivalói a gyönyörű templomai a San Martino-katedrális, és a San Michele in Foro templom. (tovább…)

Tovább

Pisa

Pisa egy gyönyörű toszkán város, ideális úti cél hétvégi kiruccanásra. Legismertebb látnivalója a ferde torony, amelyet évente több milliónyian keresnek fel. (tovább…)

Tovább

Italia in Miniatura Rimini

Italia in Miniatura

Italia in Miniatura vagy Italia in Miniature egy olaszországi, történelmi, építészeti és kulturális hagyatékokat felvonultató park, mely már 1970 óta szórakoztatja az ide látogatókat. (tovább…)

Tovább

Elba szigete

elba sziget

Elba szigete a legnagyobb az Olaszországhoz tartozó Toszkán-szigetek közül. Az Appennini-félszigettől nyugati irányban helyezkedik el. (tovább…)

Tovább