St. Regis Florence

St. Regis Florence

St. Regis Florence egy luxusszálloda Firenzében, mely a város szívében, az Arno folyó partján található.

Szobák és Szolgáltatások

Szobák: A St. Regis Florence elegáns és tágas szobákat kínál, melyek stílusos berendezéssel és modern kényelemmel rendelkeznek. Emellett exkluzív lakosztályok is elérhetők.

Étkezés: A szálloda étterme, az „Etichetta Pinchiorri,” kiváló minőségű olasz és toszkán konyhát kínál a Michelin-csillagos szállodai étterem.

Winter Garden Bar: A vendégek a szálloda gyönyörű Winter Garden teraszán élvezhetik a különféle italokat és koktélokat.

Kényelem és Szolgáltatások

Butlerszolgálat: A  St. Regis Florence kiemelkedő személyes kiszolgálást nyújt, beleértve a butlerszolgálatot is, ami a luxusszállodákra jellemző egyik kiemelkedő jellegzetesség.

Wellness és Spa: A szálloda wellness területtel rendelkezik, ahol a vendégek különféle kezeléseket és masszázsokat élvezhetnek.

Kulturális Élmények: A St. Regis Florence különféle kulturális élményeket is kínál, beleértve az exkluzív látogatásokat a város nevezetességeiben.

Történelmi Háttér

Az ingatlan egy történelmi jelentőségű épületben található, amely a 15. században épült, így a szálloda stílusa és atmoszférája tiszteletteljesen illeszkedik a város történelmi örökségéhez.

The St. Regis Florence a város egyik legexkluzívabb szállodája, amely luxus kényelemmel és magas szintű szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A történelmi környezet, a kifinomult dizájn és a kiváló étel-ital kínálat együttesen különleges firenzei élményt nyújtanak az itt megszállóknak.