Agriturismo Gualdo del Re

Agriturismo Gualdo del Re Firenze

A Guardo szó eredeti jelentése erdő, egy hatalmas toszkán erdőterületre vonatkozik, amit régmúlt írásokban a királyok egyik legszebb tulajdonaként említenek. A Gualdo del Re nyaraló egyrészt egy a borairól és borászatairól híres vidéken fekszik, másrészt kis távolságra található a középkori falutól, Suvereto-tól.

A tágas apartmanok komfortosak, megfelelnek a mai igényeknek, mindemellett mindegyik apartman egyedi belsőépítészeti megoldásokat mutat. Nagy hangsúlyt fektettek a részletekre, a kidolgozások finom ízlést és merészséget sejtetnek, minden apartmanra a finom, egyedi színek, világos bútorok, pasztellszínű falak, természetes anyagok jellemzőek. A szálláshelyhez tartozik egy kőböl épült medence, valamint egy tipikus helyi étterem.

Az olasz turisztikai szervezet kitüntette Suvereto-t a kiváló minőségű szolgáltatásaiért; a nyári hónapok alatt rengeteg kulturális programot, fesztivált rendeznek. 20 perces autóúttal elérhető Golfo di Baratti csodálatos strandja, valamint Carbonifera és Rimigliano buja zöld parkjai.